dilluns, 6 d’abril del 2009

COMIAT FI DE CURS GRUP 1

Aquesta primavera comença nostàlgica, doncs finalitzem el curs d'informàtica amb el grup 1 i el grup 2.
Les despedides sempre porten un cert sentiment de pèrdua, i tot i saber que en aquest cas al tractar-se d'un curs, el motiu ha de ser alegre, també som conscients de que la rutina a la que ens hem acostumat al llarg de gairebé tres mesos, ara haurà de canviar i deixarem de veure als nostres companys de fatigues, amb els que tenim tanta afinitat, i la profe anyorarà inevitablement un cop més, als seus alumnes, als que ara ja coneix tan bé.
Però, no ens instal.larem massa temps en aquests pensaments i mirant enrera ens adonarem de quan hem aprés i quants amics hem arribat a fer.
Ara només cal continuar endevant, practicant la navegació per internet, utilitzant sovint el word i buscant noves eines i cursos per aprendre encara més.
Avui em despedeixo del meu grup 1, de la Rosa i l'Antonio, un matrimoni amic, solidari i amb unes enormes ganes d'aprendre, de la Pilar Ferragut que fa uns murals espectaculars amb el paint, del Manuel un fan dels powers point amb texts del Pablo Neruda, del Antonio Muñoz amb qui ens seguirem veient a l'entrada de l'escola Amat Verdú, del Toni Aroca del que espero veure aviat el seu blog sobre la seva feina com a dinamitzador musical, de l'Antonio Antón un expert del xateig amb Mèxic, del Pedro, un crack del autoaprenentatge i fan de l'aulaclick i de la Mari, una dona emprenedora i curiosa, que no perd ocasió per seguir aprenent.

A tots ells, amb un record per la Pilar que va passar uns dies per l'aula, una forta abraçada i el que sempre us dic : -espero veure-us per Can Massallera a l'hora del pati!-