divendres, 3 d’abril del 2009

Al acabar la classe, vam anar junts al bar del casal i vam fer un gran aperitiu. Cadascú portà de casa quelcom per menjar. Fins i tot alguns varen dur cava!




El company de l'Antonia també ens va acompanyar. Ella va fer tres tipus de truites diferents, amb productes del seu hort i ous de les seves gallines.
El Pepe ens va dur una truita de patates deliciosa, i la Victoriana va portar uns entrepanets amb embotits. La Joaquina duguè xips i olives, el José V. llonganiça feta per ell i la Josefa uns pastissets típics de Rasquera.


La Joaquina i la Victoriana van explicar un munt d'acudits, l'Antonia ens va cantar un parell de cançons i tots plegats ens ho vàrem passar d'allò més bé.


Aquesta és la foto final de curs. Oi que estem tots molt contents? Es nota que som un grup molt ben avingut. Faltava, això sí, en Juan José, que aquell dia no va poguer venir.

Sou un grup de "gente guapa" i heu aprés moltíssim al llarg de les darreres setmanes. Seguiu practicant de valent i animèu-vos a continuar avançant fent més cursets.
Us desitjo el millor i espero que de tant en tant us passeu per l'aula a vèure'm, anirem a fer un cafè!
UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS!!!!