dijous, 18 de juny del 2009

ULTIM DIA DE CURS AMB EL GRUP 4

Avui dijous ha estat un dia agredolç a l'Aula d'informàtica, doncs era l'ultim dia de classe dels alumnes del Grup 4.
Per fer una mica de fi de curs, tota la colla hem esmorçat junts.


j aquí teniu el Manuel i la María contemplant la plata de pastes que aviat ens anàvem a "zampar".

l'Antonio Martínez que al llarg d'aquestes setmanes ha aprés moltíssim, avui reenviava mails amb power points als seus fills. I el Manuel que ens envia moltíssims missatges plens d'acudits, ja li hem dit que quan arriba a casa segur que es planta davant de l'ordinador i no s'aixeca de la cadira....ell ja s'ha passat pel Punt Omnia de Sta.Coloma i segur que allà al veuran aviat en un dels molts cursets que imparteixen.

La Merçé és una dón alegre i simpàtica, i ens ha explicat que el curs li ha agradat molt, ha aprés molt i no descarta apuntar-se després del estiu a nous cursos sobre internet o informàtica.
Al seu costat l'Antonio "Manuel", que quan porti a arreglar el seu ordinador, ja me'l imagino navegant a diari pels móns internàutics...
Aquí teniu una perspectiva on veiem d'esquerra a dreta al Antonio Fdez.Lora, al Paco, a la Carmen, a l'Indalecio, a l'Antonio Martínez, a la María i a la Merçè.
I......LA FOTO DE GRUP!!!! oi que estem "guapos"?


D'esquerra a dreta, el Juan Navarro, El Paco, l'Antonio "Manuel", la Carmen, la Merçè, jo, la María, l'Antonio, el Manuel i l'Indalecio.

I aquesta és la magnífica planta que aquests genials alumnes han regalat a la profe.
Aprofito aquest espai per agraïr-lis a tots ellsi ellesla seva amabilitat, les ganes que han demostrat sempre per aprendre i sobre tot el bon humor de que han fet gala tots i totes al llarg de tot el curs, heu aconseguit ser un grup de companys i amics i estar amb vosaltres ha estat un plaer.
Seguirem en contacte. Rebeu una forta abraçada de l'Anna.























.